Εταιρεία2017-10-09T00:50:30+00:00

Η εταιρεία

Η εταιρεία “ΑΦΟΙ ΜΑΡΑΓΚΟΖΟΓΛΟΥ” ιδρύθηκε το 1976. Ασχολείται με την εμπορία ραπτομηχανών, οικιακές και επαγγελματικές ραπτομηχανές, σακοραπτικές μηχανές, τσουβαλάδικες μηχανές, εξαρτήματα, βελόνες για κάθε τύπο ραπτομηχανής.

Με προσοχή και σεβασμό στον πελάτη έχουμε μια συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο των ραπτομηχανών βιομηχανικής αλλά και οικιακής χρήσης. Στο πέρασμα του χρόνου προσθέσαμε στα προϊόντα μας ατμοσίδερα, πρέσσες, απορροφητικές σανίδες σιδερώματος, ανταλλακτικά, κλωστές και πολλά ακόμη είδη. Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών σας. Επισκεφθείτε μας στον εκθεσιακό μας χώρο για να γνωριστούμε και να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά.

Προσφέρουμε πάντα ολοκληρωμένη και σωστή εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Πώληση χονδρική – λιανική.

Διαθέτουμε σακοραπτικές μηχανές για κλείσιμο σακιών. Χρησιμοποιούνται για ζωοτροφές,πατάτες, κρεμμύδια, όσπρια, αλεύρι,κάρβουνα κ.α. Σακοραπτικές μηχανές με ειδικό οδηγό τοποθέτησης χαρτοταινίας για στεγανοποίηση των τσουβαλιών. Δίκλωνες σακοραπτικές που δεν ξηλώνουν οι ραφές τους ειδικές για τέντες, δίχτυα αγρού και θερμοκήπια. Η σακοραπτική SIRUBA διατίθεται και με 12 Volt μοτέρ, για χρήση στο χωράφι αφού τροφοδοτείται με ρεύμα συνδέοντας τη με μπαταρία αυτοκινήτου ή τρακτέρ.

Στόχος μας

…είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.